Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/boovisuals.nl/webspace/httpdocs/boovisuals.nl/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/boovisuals.nl/webspace/httpdocs/boovisuals.nl/assets/extras/gravityforms/common.php on line 4072 Autowrapping - Boo Visuals

Autowrapping

Met passie en overgave verzorgen, bedenken, ontwerpen, leveren én monteren wij voor U de volgende diensten en producten.
N

Vrijblijvend advies

N

Alles onder één dak

N

Één contactpersoon

Autowrappen

Denkt u er over om uw auto te laten wrappen? Bij Boo Visuals verzorgen we dit graag voor u. Onze auto wrapping service is professioneel en bekwaam.

Voordelen van autowrapping

Autowrappen heeft meerdere voordelen. Naast dat het de auto doet opvallen heeft het ook een beschermende factor. De lak die onder de wrapfolie zit, blijft nagenoeg intact en is dus goed beschermt tegen kleine krasjes en bijvoorbeeld tegen lichte steenslag. De folie kan natuurlijk ook nog full colour bedrukt worden waarmee u ook nog opvallende reclame kunt rijden voor uw bedrijf.

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, dus als u de auto wilt laten wrappen voor privégebruik dan hebben we ook meer dan voldoende mooie folies om je auto extra te laten opvallen.

Tarieven

De prijzen om een auto te laten wrappen zijn heel erg afhankelijk van het type auto en hoe deze auto is uitgevoerd.

Heeft u al een ontwerp of idee? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze offerteaanvraagformulier. Stuur voor de zekerheid een foto mee van de auto. Weet u niet precies wat u wilt? Laat het ons weten en u krijgt geheel vrijblijvend en goed advies op maat. U kunt ons een mailtje sturen via ons contactformulier of ons rechtstreeks bellen op 076-8877607 of 06-86614109.

Wilt u weten wat het kost?