Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/boovisuals.nl/webspace/httpdocs/boovisuals.nl/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/boovisuals.nl/webspace/httpdocs/boovisuals.nl/assets/extras/gravityforms/common.php on line 4072 Wandbekleding - Boo Visuals

Wandbekleding

Met passie en overgave verzorgen, bedenken, ontwerpen, leveren én monteren wij voor U de volgende diensten en producten.
N

Vrijblijvend advies

N

Alles onder één dak

N

Één contactpersoon

Wandbekleding

De wandbekleding die Boo Visuals biedt is ideaal voor ruimtes als bedrijfspanden, hotels en natuurlijk ook normale woonhuizen. Kantoren, slaapkamers, entrees, keukens, liftinterieurs, kleedkamers, toiletruimtes overal kun je onze wandbekleding toepassen. Voor decoratief gebruik, maar zeker ook voor reclametoepassingen.

Welke materialen?

De materialen die wij vaak gebruiken zijn o.a. mesh doeken voor de wandframes, airtex, vinylfolies in één kleur of full colour bedrukt. Een voordeel van deze manier van bekleden is dat het snel aan te brengen is en in de meeste gevallen ook snel te verwijderen. Verder geeft wandbekleding de ruimte een nieuw leven en nieuwe levendige sfeer.

Wilt u weten wat het kost?