Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/boovisuals.nl/webspace/httpdocs/boovisuals.nl/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/boovisuals.nl/webspace/httpdocs/boovisuals.nl/assets/extras/gravityforms/common.php on line 4072 Interieur wrapping - Boo Visuals

Interieur wrapping

Met passie en overgave verzorgen, bedenken, ontwerpen, leveren én monteren wij voor U de volgende diensten en producten.
N

Vrijblijvend advies

N

Alles onder één dak

N

Één contactpersoon

Interieur wrappen?

Bent u toe aan een nieuwe sfeer? Of bent is dat geliefde dressoir aan vervanging toe? In plaats van het te vervangen of te beginnen met schilderen, kunt u ook uw interieur laten wrappen. Er zijn talloze kleuren en texturen aan foliemateriaal. U kunt tafels of keukenkastje laten wrappen.

Voordelen wrappen

Met wrappen heeft u geen last van druppels op uw vloeren of vegen op de deur. Daarnaast gaat wrappen sneller dan schilderen en behoudt u de orignele kleur van het meubelstuk of kastje wat ingepakt wordt. Verder is het makkelijk te vervangen en zo kunt u dus lekker afwisselen zonder daar hele nieuwe spullen voor te hoeven aan te schaffen.

Wilt u weten wat het kost?